zondag 27 januari 2013

Armoedebestrijding: het verhaal van de wortel en de stok.



Armoede blijft toenemen in ons land. In Belgiƫ leeft 15% van de inwoners op of onder de armoedegrens. In Vlaanderen is dat ruim 1 op 10. De kinderarmoede is de laatste tien
jaar verdubbeld. Vandaag wordt 1 op 12 Vlaamse kinderen in armoede geboren. Voor  van de rijkste regio's van Europa zijn dit slechte cijfers, zowel Vlaamse als Federale regering hadden bij aanstelling meer dan genoeg beloftes gemaakt om deze cijfers te verminderen. De crisis heeft bij deze zeker roet in het eten gegooid maar als men eerlijk is falen beide regeringen en bevorderen ze de aangroei van de cijfers ipv er iets aan te doen.
 

 

1 opmerking:

  1.  
    Pascale
    De herwerking van politieke partijen is ok. Obama is nog altijd oppervlakkig (ik veronderstel dat je dat herwerkt hebt in de map 2012 toch?) verder dien je de rest van je bronnen ook meer uit te diepen: in de map 2013 blijf je opnieuw nogal oppervlakkig in de verwerking van je bronnen. je moet proberen om beter en meer concreet vanuit je bronnen een antwoord te vinden op je leervragen. de bronnen van 2012 zijn ok maar te weinig verwerkt/ Als je echt niet snapt wat ik bedoel maken we toch best live eens een afspraak. laat maar weten.

    BeantwoordenVerwijderen